Iata o reteta simpla pentru un mic dejun: Omleta cu chorizo, iaurt grecesc si rucola
-3 oua
-20-50 grame chorizo sau orice alt carnat picant (dupa preferinte)
-3 linguri de iaur grecesc sau orice alt iaurt (cel grecesc este mai usor si cremos)
-cateva fire de rucola
-sare,piper dupa gust
-o lingura ulei sau unt
Se taie chorizo-ul in cazul de fata felii de aproximativ jumatate de centimetru , se caleste intr-o tigaie fara ulei la foc mic spre potrivit incat sa nu se arda, intre timp se sparg ouale si se bat intr-un vas ,se adauga sare si piper dupa gust , cand s-a calit chorizo-ul se adauga ouale si se aranjeza circular chorizo-ul (pt. design).
Se lasa la foc mediu ,se pune un capac si din minut in minut se verifica sa nu se arda (dureaza aproximativ 3-5 minute). Cand este gata se scoate cu ajutorul unor palete sau cum va este la indemana pe o farfurie ,adaugati iaurtul si firele de rucola . Este o reteta simpla si gustoasa .
POFTA BUNA!
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
RăspundețiȘtergere